تاریخ : دوشنبه 30 فروردين 1395     |     کد : 13

مایکروسافت از دولت آمریکا شکایت کرد

-

شرکت کامپیوتری «مایکروسافت» از دولت آمریکا به دلیل درخواست واشنگتن برای دسترسی محرمانه به ایمیل‌ها یا سایر فایل‌های آنلاین کاربران، شکایت کرده است.

خبرگزاری آسوشیتدپرس با اعلام این خبر افزود شکایت‌نامه مایکروسافت، جدیدترین مورد از مناقشه بر سر حق زندگی خصوصی برای افراد در عصر دیجیتال است. مقام‌های مجری قانون در آمریکا خواستار نظارت بر اطلاعاتی، اعم از ایمیل، عکس و اسناد مالی هستند که در محیط اینترنت رد و بدل می‌شوند.

مایکروسافت وزارت دادگستری آمریکا را به سوءاستفاده از قانونی به نام «خصوصی بودن ارتباطات الکترونیک» متهم می‌کند. این قانون به مقام‌ها اجازه دسترسی به اطلاعات ثبت‌شده کاربران، بعد از رأی دادگاه را می‌دهد. اما مایکروسافت معتقد است که این اقدام در حکم نقض حق زندگی خصوصی از مشتریانش است.

شکایت‌نامه مایکروسافت روز پنجشنبه به دادگاه فدرال سیاتل ارائه شده است.
منبع: خبرگزاری فارس

نوشته شده در   دوشنبه 30 فروردين 1395  ساعت  08:29   توسط   مدير سايت گروه فناوری اطلاعات دانشگاه بناب    تعداد بازدید  323
PDF چاپ بازگشت
نظرات شما :